Popüler Yayınlar

17 Eylül 2014 Çarşamba

İNCEKUM PLAJI / ALANYA


İNCEKUM PLAJI
Alanya'ya 25 kilmometre, Antalya'ya 100 kilometre uzaklıkta bulunan İncekum Akdeniz'in en nadide tatil beldelerinden biridir. Aynı zamanda karayoluna yakın bir konumda olması sayesinde de kolay ulaşılabilir bir yerdir. Alanya İncekum'da 4 kilometrelik bir sahil şeridi var. Adından da anlaşılacağı gibi incecik ve vücuda yapışmayan, altın sarısı kumların bitiminde berrak ve masmavi bir deniz başlıyor. İncekum'a gittiğinizde göreceksiniz; burası tam bir mavi-yeşil belde. 


Tüm bu güzellikleri sebebiyle Alanya İncekum'da turizm oldukça ileri düzeydedir. 4 ve 5 yıldızlı oteller, tatil köyleri bulunur İncekum'da. Alanya İncekum'da çok sayıda otel yoktur; fakat var olan tesisler tatilcilere her türlü hizmet ve olanağı sunmaktadır. İnce kum sahilini ikiye ayırmak mümkün ilk bölüm halk plajıdır. Sonrasında sırasıyla otellerin kendine ait yerleri vardır. İlk sırada Alara Kum otel yeralır. Daha sonra Pegasus firmasının üç ayrı oteli yanyana yer almaktadır.. 


Eğer doğanın güzelliklerini görmek, tadını çıkarmak istiyorsanız Alanya İncekum tam size göre bir yer. Deniz tabanı incekum ve yavaş yavaş derinleşmeye başlıyor 50 metre yürümeniz geriyor.. 


Alara Kum Otel


Alanya İncekum otelleri denize yakın şekilde konumlanmıştır. Buradaki tesislerde konaklarsanız plaja yürüyerek rahatça ulaşabilirsiniz. 










Alara Park Otel 
İncekum sahilinin devamındaki koyda yer alır. Yaklasık 3 km'lik uzaklıktadır. 






Alara Park otel tesis olarak Alarak kum'dan daha iyi olsada sahili kayalık..  





Hiç yorum yok: