Popüler Yayınlar

26 Ağustos 2014 Salı

ESKİŞEHİR ŞELALE PARKI

Şelale Park Eskişehir‘in tamamını görebileceğiniz bir tepede kurulmuş yemyeşil bir alandır. 1.400 m2 lik alana sahip Eskişehir’in en büyük şelalesi, çocuk oyun alanı, çocuk spor alanı, yürüme yolları, seyir terası, ahşap yel değirmeni, mini anfitiyatrosu ve oturma alanları ile zengin bir donanıma sahip parkın içerisinde bulunan restoran ve kafeterya ise sadece Eskişehir'lilere değil şehrin her yerinden gelen vatandaşlara nefis şehir manzarası eşliğinde ev sahipliği yapıyor. 


Parkın ziyaretçileri Eskişehir’in her mevsim değişen manzarasının tadını aileleri ve sevdikleri ile birlikte  Şelale Park'ta çıkartıyorlar. 


Öğlene doğru şelaleden sular akmaya baslıyor.. 


Park içindeki iki cafeden aşağıda olanı tercih etmişseniz önünüzde hiç bir engel olmadan tüm şehri görebilirsiniz. 


Şelale Park içinde Don Kişot ve uşağının yel değirmenlerine açtığı savaşı izleyebilirsiniz. Hatta burada yel değirmeninin üst katına çıkarak önünüzdeki olağan üstü manzaraya biraz daha bakabilirsiniz. 


Eskişehir manzarasıyla insanların ilgisini çeken Şelale Park’ta yer alan cafede de çok uygun fiyatlar karşılığında iyi kalite hizmet görebilirsiniz. 


Şelale Park,  açık büfe sabah kahvaltısı için muhteşem bir mekan... 


Fırından sürekli sıcak sıcak gobbit ekmek çıkıyor..  


Sabah kahvaltısında Eskişehir'in o dingin ve o yükseklikteki bol oksijenli havasını teneffüs etmek insanın iştahını açıyor...















Hiç yorum yok: