Popüler Yayınlar

17 Eylül 2013 Salı

KARAHAYIT/DENİZLİ VE RAYKENT TATİL SİTESİ

Karahayıt, Denizli kent merkezine 25, Pamukkale 'ye 5 kilometre uzaklıkta. Denizli kent merkezinden akşam 20.00'ye kadar her yarım saatte bir otobüs bulmak mümkün. Karahayıt minibüslerinin yanı sıra Pamukkale minibüsleriyle de Karahayıt'a gidilebiliyor. 
Denizli - Ankara Karayolu'nun Pamukkale Kavşağından dönülerek özel otomobille yaklaşık 20 dakikada Karahayıt'a ulaşılabilir. Termal turizm, beldenin en önemli ekonomik girdisidir. 


Karahayıt beldesinde ekonomik yapının temelini termal turizm potansiyeline bağlı olarak gelişen pansiyonculuk ve otelcilik ile yine turizm potansiyeline bağlı olarak kent merkezinde görülen ticari aktiviteler oluşturmaktadır. 


Belde de belediye işletme belgeli 100 'ün üzerinde pansiyon yerli ve yabancı turiste termal turizm hizmeti vermektedir. 


Yılın her mevsiminde ana kaynağından "58" derece çıkan Karahayıt 'ın kendine has kırmızı renkli şifalı termal suyu ve termal çamuru, Ege Üniversitesi hidroklimatoloji enstitüsünün vermiş olduğu rapora göre içerdiği zengin mineralleri ile eşsiz bir sağlık kaynağıdır. Karahayıt 'ta bulunan turistik tesislerde (Otel, Apart Otel ve Pansiyonlarda) Kırmızı Su ve Termal Çamur sayesinde pek çok hastalık ve sağlık probleminize şifa bulacaksınız. 








------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Datça'ya 12 km kala, denize 50 metre, Raykent tatil sitesinde 1+1 büyük balkonlu 55 metrekare dairelerde huzurlu bir tatil yapmak mümkün… 









Hiç yorum yok: